Välkommen till min lilla plätt på jorden!
En högt älskad plats i ständig förvandling.

måndag 14 juni 2010

Just nu! Rundvandring....

Nu tror jag snart att den mest intensiva trädgårdsperioden är över!!! Jag har inte hunnit eller orkat med att göra något inlägg här på flera veckor.
All ledig tid har gått åt till att kruka plantor, rensa och fixa inför trädgårdsbesök och växtförsäljning. Nu har jag inte så mycket mer än det vanliga inplanerat, så nu kommer det att gå i ett lite lugnare tempo i trädgården, även om här är långt ifrån "färdigt" ännu.
Men färdigt ska det heller aldrig bli.....
----------
I helgen så var jag och mamma på Trädgårdsamatörernas Riksmöte som gick av stapeln i Ronneby. Det var kanontrevligt!!! På lördagen åkte vi en runda med buss till sex olika trädgårdar och sen var det supe´ på kvällen. På söndagen var det också bussresa på fm, men det hoppade vi över och lade istället energin på växtmarknaden på em.

En hel del växter följde visst med hem denna gången också.

Konstigt va!!!
Nu får det nog lugna sej med några större växtinköp till i september, då det är ett par växtmarknader igen. Och, jag ska nog försöka undvika plantskolor fram tills dess med. Jag kan som bekant inte bara gå och titta i en plantskola, utan det följer alltid med lite smått och gott när jag ska hem!
--------------------

Jag gick en trädgårdsrunda med kameran förut ikväll, och jag tänkte ta er på en liten tur och visa hur här ser ut just nu.
Jag har gått ett varv runt huset, men bilderna är tagna från lite olika vinklar.


Mitt ganska nyanlagda lilla stenparti, med en hel del "bebisplantor" utplanterade i höstas till vänster i bild.


Gångarna här kommer att få någon slags beläggning så småningom. Om det blir grus eller bark har jag inte kommit fram till ännu.Många bilder blev det... men ska det vara en rundvandring så krävs det ju några stycken.....

Hoppas ni inte blev alldeles uttröttade av detta mega inlägg. Det blev visst så här, kanske som en kompensation för flera veckors bortavaro haha...

1 kommentar:

  1. Jag förstår att du haft mycket att göra, känner igen mig exakt! Och det här med "rundvandringar" är det roligaste som finns. Det ger oss besökare en känsla för hur andra har i sin trädgård - och så blir man inspirerad och vill sätta igång med nya projekt.......!
    Men precis som du skriver; Nu får det nog vara lugnt tills i september! Om man nu kan hålla sig så länge.
    Men tack för en härlig tur i din trädgård, perfekt för oss som inte bor nästgårds och kan besöka den "live"!

    SvaraRadera