Välkommen till min lilla plätt på jorden!
En högt älskad plats i ständig förvandling.

onsdag 1 december 2010

Decemberdag !

Vilken fantastiskt vacker dag det varit idag...om man varit inne och tittat ut vill säga...

Den första december, denna säsongens första vinterdag, har verkligen visat sej från sin bästa sida.

Det har varit kallt, kallt, kallt... egentligen alldeles för kallt för att jag riktigt ska trivas. Särskilt när jag nu inte hittar mina termobyxor som verkligen behövs!
Jag har varit ledig idag och mest tillbringat dagen med att bära ved och eldat.

Samt försökt utföra en del grejor på den här datorn, nu när jag äntligen har fått lite fart på den.
Jag väntar visserligen på ett nytt modem och hoppas då att mina datorproblem blir som bortblåsta, men jag tror inte riktigt på det ändå....

---------------------------------------------------------------------Nu ligger trädgården väl inbäddad i snön och sover sin vintersömn.

Vart tog detta trädgårdsåret vägen????

Det såg ju nyss ut på det här viset och jag längtade efter vår, och sen POFF så är vi tillbaka i detta vita fluff som visst är vackert men också lite deprimerande.Trädgårdslamporna har fått vita fluffiga mössor och rimfrosten är som en päls ovanpå snön.Nu när alla barnen har lugnat ner sej så blir det till att krypa upp i tv-soffan och dricka lite glögg och mysa med tända ljus. Det är faktiskt ganska härligt att det har blivit vinter, och man kan med gott samvete bli en soffpotatis om kvällarna. Myggfria sommarkvällar tillbringar jag ju i trädgården så länge det går att se.

Det är fint med årstidsväxlingarna och dess olika göromål.

Nu kallar glöggrytan......ha en bra kväll!!!

4 kommentarer:

 1. Ja ljus går det åt nu, värmeljus och blockljus köper jag i parti och minut:) Hoppas du hittar dina termobyxor, själv letade jag fram mina långkalsonger idag:) Det behövdes när vi skulle pilla upp adventsbelysningen ute, ska ta resten i morgon för fingrarna förfrös nästan:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig helt Elinore. Det är vackert ute när man ser ut genom ett fönster. Jag är redan trött på denna kylan som är i vinter. Glögg i soffan låter mysigt.

  Ha det gott,
  Kerstin

  SvaraRadera
 3. Ja vad tiden går men 1 januari börjar det nya trädgårdsåret TACK o lov!
  Snygg lykta verkligen dekorativ!
  Kram fr.mig

  SvaraRadera
 4. Ja visst är det mysigt med alla tända ljus och precis som du säger så är man ju ute alla kväller på sommaren så med GOTT samvete kan vi sätta oss i tvhörnan och mysa.
  ha det bra
  Mia

  SvaraRadera