Välkommen till min lilla plätt på jorden!
En högt älskad plats i ständig förvandling.

söndag 8 augusti 2010

TUSEN TACK!!!!!!!!!!!!!!!Jag säger bara - TUSEN TACK - alla ni genomtrevliga härliga människor som kom och besökte vår trädgård idag.

Ca 100 personer letade sej hit trots lite halvtaskigt väder - eller kanske just därför. För dåligt väder för att hitta på nåt vettigt - som tex trädgårdsarbete, och för bra för enbart inomhusaktiviteter.
Besökarna kom i en ganska jämn ström fördelade under dagen. De första rätt så precis kl 11 och de sista körde vid 17.30 tiden.

Det här blev en helt fantastisk dag, över förväntan. Jag som inte trodde att det skulle komma knappt någon...
Den stora mängden positiva kommentarer som jag hört idag gjorde mej så otroligt glad, och det känns nästan som att jag svävar på som små moln.Morgondagen kommer nog att ägnas åt nångting annat än trädgård skulle jag tro.

Mina barn kanske behöver lite mer uppmärksamhet av sin mamma, än vad de fått den senaste veckan, samt att här behöver tvättas, städas lagas lite riktig mat osv.

Jag vet inte om det är blogger det är fel på eller det är min dator, för det funkar inte som det ska med att ladda upp bilder. För det första tar det alldeles för lång tid och för det andra så blir det fel på sidan när bilden är nästan färdiguppladdad, så att allting låser sej och jag får stänga av. På grund av detta så blir det bara två bilder, fast jag hade tänkt lägga in några till.

Ännu en gång - Tack, till alla er som kom....och ni som inte kom idag, vi träffas kanske en annan gång......

6 kommentarer:

 1. Vad härligt att det blev en så fin dag efter allt slit;) Nu kan du vila dig lite med gott samvete. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att så många kom! Vi var på en liten tur till en trädgård i Älmeboda. :)

  Kram Evelina

  SvaraRadera
 3. Grattis! Det var du och trädgården väl värda! Glöm inte bort att lägga upp fötterna en stund och smutta på en balja kaffe också, mitt i allt röjande!
  Kram Ester

  SvaraRadera
 4. Stort grattis till en så lyckad dag:) Hoppas jag kan få se din trädgård någon gång. Det hade varit fantastiskt!
  Charlotta

  SvaraRadera
 5. Det var en Mycket givande dag.Även jag njöt.Man får ju åka lite snålskjuts på ALLT som sades om trädgården.Eller hur Elli???Jag "blurrade" nog en hel timme,om det räcker, när jag kom hem,så pappa fick nästan sår i öronen.Roligt att det var så många som kom.Mamma

  SvaraRadera
 6. Jättekul att äntligen få se din trädgård live! Ville tittat lite längre men den onda magen ville inte, hoppas att jag kan komma en annan gång =)
  Tack för att du öppnade din underbara trädgård för oss alla!
  Åsa

  SvaraRadera