Välkommen till min lilla plätt på jorden!
En högt älskad plats i ständig förvandling.

fredag 6 augusti 2010

Tusen trädgårdar!!!!

Nu börjar det närma sej med det rikstäckande evenemanget Tusen Trädgårdar. Nästan tusen trädgårdar både privata och offentliga kommer att hålla öppet nu på söndag mellan 11 och 16.
Och där kommer även jag att vara med.

Tyvärr har det blivit strul med servern på Trädgårdsriket så det är lite svårt att få tag på adresser till alla trädgårdar.
www.tradgard.org har en lista på en del trädgårdar, men den är inte komplett.

Om det är någon som vill komma i kontakt med mej eller någon annan av de tre övriga deltagarna här i Häradsbäck så kan du mejla till eriksson980@3mail.se eller ringa 0459-37034.


------------------------------
De senaste dagarna har ägnats åt att rensa rabatter, klippa ner överblommat och klippa gräs. Jag har varit väldigt slarvig med att klippa gräs nu länge, så den ena gräsmattan var inte klippt på nästan en månad. Men - den har varit nästan grön hela tiden vilket inte hade varit fallet om den hade varit klippt. Då hade den varit bruun....Jag hade jätte mycket planer när jag anmälde mej till Tusen Trädgårdar.
Växthuset skulle sättas upp, rabatter grävas och planteras, uteplats skulle fixas mm mm. Men ingenting av detta, förutom lite grävt, har det blivit.

Som vanligt så sprang tiden ifrån mej igen...
Det är inte lätt att hinna med, när man är ensam om trädgårdsarbetet och samtidigt har mycket med familjen, jobb, hus och hem, och allt annat som måste skötas...

Jag brukar försöka intala mej att ha tålamod när det gäller trädgården. Det går inte så snabbt som jag vill, och det måste jag acceptera helt enkelt. Även om det kan vara frustrerande.

Hur som helst - du som kommer på söndag, får se MITT "mästerverk" så som det är just nu.

Min trädgård blir inte bättre än såhär i nuläget....


Och - kommer du inte hit...så får jag hoppas du får en trevlig söndag någon annanstans:)

Ps. Jag hade ju tänkt lägga in några bilder också, men det ville inte datorn. Så jag får återkomma med bilder när vi är överns...

3 kommentarer:

 1. Lycka till på söndag, man har alltid tänkt att göra mer än man hinner med även om man är två:)) Det brukar bli bra ändå för det är ju bara vi som vet vad vi hade tänkt att göra:))Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Lycka till imorgon!!
  Vi har trots allt betämt oss för att besöka trädgårdar i vår närhet imorgon men kanske får vi tillfälle att åka upp till dig nån gång senare i augusti, jag hade så gärna velat se din trädgård i verkligheten....

  SvaraRadera
 3. Ååå vilken härlig blogg jag hamnade på. Vad mycket fint du har. Ska spara dig och kika mer senare. Kram

  SvaraRadera